Drukwerk, opgemaakt door GraphikosDTP drukwerk en pdf

Desk Top Publishing – het opmaken (vroeger: het ‘zetten’) van drukwerk. DTP drukwerk en pdf horen als het ware bij elkaar tegenwoordig. U kunt voor al uw opmaak werk terecht bij Graphikos. We hebben ruime ervaring in het opmaken van bladen, magazines, kranten, advertenties, boeken, posters, flyers. Kortom: alles wat gedrukt kan worden, kunnen wij opmaken.

Pdf

We maken ook voor internet gebruik pdf bestanden op. Hiervoor gelden dezelfde uitgangspunten als voor drukwerk met het verschil dat de opmaak in een pdf bestand vastgelegd wordt.
Lees hier meer over wat een pdf is.
Wij kunnen prima uit de voeten met een vast ontwerp of stramien en we kunnen ook voor u de opmaak ontwerpen. Het is waar u behoefte aan heeft.

drukwerk, opgemaakt door Graphikos

Drukwerkbegeleiding

We werken ook samen met allerlei drukkers en begeleiden het drukwerkproces. U kunt dus desgewenst het hele traject van begin tot eind aan ons over laten. U legt ons voor wat u wilt hebben. Wij maken het voor u. Voordat het naar de  drukker gaat, beoordeelt u het. Na uw goedkeuring gaat het naar de drukker. Wij zorgen ervoor dat het op de juiste tijd p de juiste manier bij u komt.