websites maken door GraphikosWe ontwikkelen, bouwen en onderhouden succesvolle websites voor zowel particulieren als bedrijven. Door onze kleinschalige manier van werken kunnen we de kosten heel laag houden. Een simpele website? U bent van harte welkom. Een grotere website? Wij gaan graag voor u en met u aan de slag.

Websites maken we op verschillende manieren. Een enkele keer nog ‘old school’ – met html en css. Maar meestal met een content management systeem (CMS). Dat wil zeggen: een systeem, waarmee u met uw eigen computer zelf uw website kunt bijhouden. Bijvoorbeeld teksten aanvullen, foto’s plaatsen.
De systemen waarmee we werken, zijn WordPress (voor de kleinere websites, het MKB) en Joomla!. Deze laatste is in de regel meer geschikt Websites maken door Graphikosvoor grotere websites zoals bijvoorbeeld voor verenigingen, sportclubs, die veel leden in verschillende afdelingen hebben.

En wat we ook met veel plezier doen, is het onderhouden van websites voor klanten. Soms alleen de technische kant. Ook nemen we geregeld de klant werk uit handen door in zijn of haar opdracht de website bij te werken. Hiervoor kunt u een onderhoudscontract afsluiten.